От всички хора, за които трябва да избираме подарък, тийнейджърите може би са най-трудните. Подрастващите имат своите предпочитания и претенции, които са диктувани от времето, в което живеят.  А това може да се окаже предизвикателство за нас, когато търсим оригинален и уместен подарък за юноша.

Именно за това направихме детайлно проучване, в което извадихме за вас най-интересните предложения за подарък за тийнейджър. Вижте какво сме подбрали!

Най-подходящите подаръци за тийнейджър през 2020

тийнейджър момче с подарък

Подаръци за тийнейджър


Интересни

чаша с интересен надпис светещо табл в букви светеща лента интересни подаръци

Когато подаряваме нещо на нашето дете, на племенник или на детето на приятел, е важно подаръкът да бъде интересен, за да грабне вниманието на своя получател. Избрахме най-добрите за вас в този списък.

 1. Светещо табло за съобщения - Светещото табло за съобщения се състои от 90 символа, с които могат да се правят персонализирани съобщения. Намери тук.
 2. Карикатура по снимка - Най-забавният и оригинален подарък, който можете да направите на един тийнейджър по всеки повод. Карикатурата е личен подарък, който носи позитивни емоции и ще остане да радва своя собственик дълги години.карикатура по снимка подарък за тийнейджър
 3. Led лента за стена - С нейна помощ всеки тийнейджър може да изпълни стаята си със светлина според неговите предпочитания или пък да направи светещ надпис на стената си.
 4. Възглавничка с номера и марката на автомобила - За младежите, които вече са изкарали книжка и имат личен автомобил, възглавничката с марката и номера на колата е страхотен избор. Намери тук.
 5. Компас - В днешно време компасът е по-скоро аксесоар и декорация, отколкото необходимост, но за всички подрастващи изследователи с добър естетически вкус, той може да се превърне в истинско съкровище.
 6. Метално канче с карабинер и забавен надпис - Ако получателят си пада по излети, къмпинги, фестивали и преходи в планината, този интересен подарък със сигурност ще му бъде от полза.

Оригиналничасовник за ръка шапка раница картина звукови вълни запис на глас

Важно е (дори повече от всичко останало) подаръците за нашите деца и подрастващи приятели да бъдат оригинални. По този начин те ще се откроят сред своите връстници и ще имат нещо уникално, което не се среща всеки ден.

 1. Барбарон - нека ви разкрием една тайна - Това е мечтаният подарък от всеки един тийнейджър. Меките барбарони са не само невероятно удобни , но са и оригинална декорация за стаята. Намери тук.
 2. Ръчен часовник с оригинален дизайн - В днешно време на пазара се срещат часовници с най-разнообразни дизайни. Само трябва да разберете в каква насока са интересите на получателя и вече имате чудесна идея за подарък.
 3. Саморазбъркваща се термо чаша - За любителите на кафето, на които им трябват известни усилия за да започнат деня си - това е перфектният подарък.
 4. Преносим мултимедиен проектор - Всеки юноша иска да покаже на приятелите си щурото видео, което е гледал в интернет предния ден или новия клип на любимата му група. С портативният проектор това може да става по един наистина уникален начин.
 5. Диспенсър буркан - Един свеж подарък, който ще вдъхне живот и колоритност на всяко младежко събиране. Намери тук.
 6. Раница за спорт - Ако получателят е заинтересуван от някакъв вид спорт, можете да му подарите раница, в която да държи своите принадлежности.
 7. Звезден комплект със звуково послание - С тази уникална услуга вие можете да наименувате звезда на името на празнуващия. Подаръкът идва под формата на сертификат от AllStarRegister, на който е дадена информация за звездата, както и звукова вълна, която съдържа 60 секунди от песен, която изберете вие. Ако се сканира QR кода, звуковото послание може да бъде чуто. Намери тук.

Подаръци за Коледа


флашка видео игра коледни подаръци за тийнейджър

Коледа е важен семеен празник, от който подаръците са неизменна част. Прието е за коледните празници да се подаряват подаръци на всеки член от семейството и тийнейджърите не правят изключение.

 1. Видеоигра - Ако знаете, че той си пада по компютърни игри или че вкъщи има Playstation, с който практически са женени, то нова видеоигра е нещото за него.
 2. Портативен USB нагревател за чаша - За онези, които обичат да пият кафето си сутрин дълго време, но не си падат по това то да изстива. Идеален подарък и за тези, които не могат без горещ шоколад по Коледа. Намери тук.
 3. USB аквариум за бюро - Мини аквариумът е атрактивен подарък, който, освен че ще освежи стаята, има и приложима функция като офис органайзер.
 4. Чаша или халба с оригинален дизайн - Чашата  с оригинална форма на череп, анимационен герой или женско тяло винаги ще е нещо, което ще кара подрастващите момчета да се усмихват двусмислено.
 5. 3D нощна лампа "Космос" - лампата, която имитира нощното небе е красив и интерактивен подарък за Коледа за всеки тийнейджър.
 6. Речник касичка - Маскирана досущ като речник по английски тази касичка е перфектна за заделяне на пари от всеки млад човек. А и родителите могат да се заблудят, че синът им най-сетне е наблегнал на уроците. Намери тук.
 7. Въртяща се стойка за смартфон - За всички, които обичат да се снимат или да правят видеа, които после да качват в интернет.

Евтини подаръци за Коледа

отварачка за бутилки възглавничка емотикон чаша топло и студено

 1. Гривна с гравюра - Гривната с гравюра на име или на зодия е личен и същевременно евтин подарък за тийнейджър за Коледа.
 2. Ключодържател "Чукът на Тор"- Ключодържателят е снабден с отварачка за бутилки, освен това е ефектен малък аксесоар за всеки подрастващ. Намери тук.
 3. Възглавничка емотикон - За тези, които си лягат и стават с чатовете с приятели.
 4. Minecraft - главата на Steve - Един евтин подарък за всички почитатели на една от най-популярните компютърни игри в последните 10 години. Намери тук.
 5. Калъф/аксесоар за телефон - Възможностите тук са неограничени - от любими герои от филми, игри и сериали, през различни камъчета и мъниста до снимка на притежателя или на неговото гадже.
 6. Магическа чаша - Чашата със скрито послание, което се появява, когато тя се напълни с гореща течност е страхотен и достъпен подарък за Коледа. Намери тук.

Нестандартни

акварииум часовник за стена надпис от букви

Каквото и да говорим, подрастващите харесват нестандартните неща - колкото по-нетипично е нещо, толкова повече би им се харесало. Затова ние събрахме за вас кратък списък с подаръци, които могат да бъдат видени като нестандартни и щури.

 1. Уред за брандиране на пържоли - това е уникален уред за барбекю, който включва общо 55 латински букви и символи, с които можем да оставяме лични послания върху всяка една пържола. И това ако не е нестандартно и свежо! Намери тук.
 2. Готин стенен часовник - С богат избор от дизайни и видове, стенните часовници могат да бъдат чудесна декорация.
 3. Аквариум - Преди да изберете такъв подарък, трябва да сте добре запознати дали тийнейджърът е готов ли е да поема отговорност за своите рибки.
 4. Книга игра - Ако получателят си пада по компютърни игри, фентъзи романи и филми като "Междузвездни войни", то книгата игра е правилен избор за подарък.
 5. Настолна лампа с букви "Scrabble" - Вдъхновена от класическата игра на думи Scrabble, тази лампа може да се използва за изписването на персонални послания. Намери тук.
 6. Настолна LED лампа с USB, органайзер и поставка за телефон - Един подарък, който съдържа в себе си функционалността на няколко отделни такива.

Подарък за рожден ден


слушалки телефон дрон конзола играРожденият ден за един тийнейджър е най-важният ден в цялата година. Това е ден, изпълнен с очакване и вълнения, и съответно с много подаръци. Ето кои са едни от най-подходящите подаръци за рождените дни на подрастващите.

 1. 3D очила - С напредването на технологиите, виртуалните реалности стават все по-достъпни за нашите деца. Очилата за 3D виждане са един добър избор на подарък, когато говорим за юноши.
 2. Портативен хард диск - Защото понякога основната памет на компютъра не е достатъчна за всички снимки, игри и музика. Намери тук.
 3. MP3 или MP4 плеър - Идеалният подарък за онези тийнове, които заспиват и се будят с любимата си музика и не могат да съществуват без нея.
 4. Playstation или друга конзола - Подарък за любителите на игрите. А ако те се случат да са част от вашето семейство може да се случи така, че да се карате чий ред е да играе.
 5. Портативна тонколонка - Полезен аксесоар, който ще влезе в употреба в множество ситуации - от излет в парка до приятелско събиране в някой съученик. Намери тук. 
 6. Алкохол в бутилка с атрактивен дизайн - Това разбира се е предложение за младежи, навършили 18 годишна възраст. Бутилката с атрактивна визия е добър подарък, който може да бъде споделен с приятели.
 7. Спортна мини екшън камера - За всички онези щури младежи, които прекарват свободното си време в каране на ролери, скейтборд или в спускане по непристъпни пътеки с колелетата си.

Подходящи

палатка огледало с лед светлини луксозни сапуни скреч карта на света

 1. Комплект козметика - Един класически избор, който обаче винаги ще влезе в употреба в живота на един млад човек.
 2. Карта на света за изтриване - Ако вашият тийнейджър е привлечен от идеята да обиколи света, с тази карта той може да отбелязва всички държави, които е успял да посети. Намери тук.
 3. Безконтактно зарядно устройство - На днешно време част от живота на всеки юноша е неговият мобилен телефон. И затова безконтактното зарядно, с което GSM апаратът може да се зарежда от разстояние е модерен и подходящ подарък.
 4. Сгъваемо огледало с LED светлини - Чудесен подарък за всяко едно момиче, което започва да навлиза в света на гримовете и прическите. Намери тук.
 5. Книга или поредица от книги - Ако знаете, че хлапето харесва да чете, нищо не би го зарадвало повече от книга или серия книги в любимия му стил.
 6. Личен работен планер - Важно е още докато съзряват младежите да привикват да бъдат организирани и подредени.
 7. Раница, палатка или друга туристическа екипировка - За всеки млад любител на планините ново попълнение на екипировката му за покоряване на върхове е несравним подарък.

Яки подаръци

яки подаръци за тийнейджъри чорапи тениска с надпис рафтинг екстремно преживяване

Важно е да се отбележи, че това колко "яко" е нещо, е водещ критерий в света на тийнейджърите. Затова е много важно подаръците за хората на тази възраст да бъдат видени от тях като готини, яки и свежи.

 1. Светещо магнитно табло за бележки - За да може хлапето да си лепи изрезки, текстове на песни, любовни бележки и записки по домашните задания (въпреки, че последното не е много сигурно). Намери тук. 
 2. Тениска с як дизайн - Няма нищо по-яко от това да излезеш в парка с приятели и да си човека с очевидно най-интересна тениска от всички наоколо.
 3. Карикатура с гаджето - Ако вашият тийнейджър има сериозна приятелка или приятел, супер идея е да му подарите карикатура на двамата в сюжет, специално направен за тях.карикатура с гаджето тийнейджъри
 4. Екстремно изживяване - Този подарък е подходящ за по-големите подрастващи, онези, които са навършили 18 или са близо до навършването им.
 5. Раница - Раницата е аксесоар, в който могат да се носят учебници, книги, дрехи или провизии за излета с приятели. Раницата с младежки и свеж дизайн ще бъде посрещната с радост от всеки един юноша. Намери тук.
 6. Слънчеви очила - Ако сте решили да вземете слънчеви очила на вашия тийнейджър най-добре отидете с него в близката оптика, за да може той сам да си избере модела, който му харесва.
 7. Фотьойл за плаж - Лятната ваканция е време за нови запознанства, плаж и безкрайни топли вечери. А най-яките хлапета винаги имат нещо интересно като надуваем фотьойл за плаж например.
 8. Лонгборд/скейтборд - Ако той или тя си пада по видеа със скейтбордисти и рок музика това е идеалният подарък за тях.
 9. Чорапи с шарен дизайн -Нашумели изключително много през последните години, шарените чорапи с интересни дизайни са начинът на младите да изразят своята идентичност. Намери тук. 

 

Надяваме се да сте се насладили на нашия избор от подаръци за тийнейджъри. В случай, че нищо от нашите списъци не ви е допаднало можете да хвърлите око на нашите статии "Подарък за момче". И не забравяйте да бъдете търпеливи с подрастващите - независимо дали ваши собствени отрочета или шумните компании в парка - защото и вие някога сте били като тях.