Трийсетата годишнина е важен момент, в живота на всеки човек. Тя е като преломна точка, момент след който нещата се променят и стават някак по-сериозни и по-отговорни.

Това, разбира се, не е нещо лошо, а точно обратното – чудесен повод за празнуване в компанията на нашите най-близки хора.

48 оригинални предложения за подарък за 30-ти рожден ден.

Както всички вече знаем един хубав и пълноценен празник не може да мине без много усмивки и подаръци, които ще изненадат и зарадват рожденика.

Това вече е нашата специалност. Вижте подаръците за 30-ти юбилей, които събрахме за вас и преценете сами дали някои от тях е подходящ и за вашия получател.

Подходящ подарък за 30 години


Когато някой става на 30 нещата се променят, в повечето случаи за по-добро. Животът става по-сериозен, отговорностите - повече, но и удоволствието от свършената работа неимоверно е по-голямо.

Съобразявайки се с всичко това, подаръците за този празник трябва да бъдат подходящи за случая.

 1. Хубав часовник - Хубавият часовник винаги е подходящ избор, когато празникът съдържа в себе си нотка официалност и тържественост.
 2. Карикатура за Юбилей - Оригинален и същевременно персонализиран подарък, който няма как да остави своя получател безучастен.
 3. Комплект за вино - За люботелите на виното този комплект е нещо ценно, което ще им върши работа постоянно. Намери тук.
 4. Кафемашина - Тези пък, които не могат без кафе и пият по няколко на ден, искрено биха се зарадвали на чисто нова кафемашина.
 5. Тонколона - С голям избор от размери, сила на звука и портативност, тонколоната е идеалният подарък за всеки меломан, който става на 30.
 6. Кожена чанта - Стилен избор на подарък, който е насочен специално за рождениците със стил и вкус към елегантните неща. Виж тук.
 7. Спортен сак - Ако той или тя спортуват редовно, спортният сак е идеален избор на подарък за тяхната 30-та годишнина.
 8. Абонамент за танци или спорт -  Поддържането на физическа форма е важно и с годините става все по-важно. Затова курс по танци, бойно изкуство или плуване биха били полезни за вашия рожденик.

Оригинални подаръци

Никой не обича, когато му подарят нещо скучно и предвидимо за неговия празник - това някак убива малко или много емоцията от ритуала по поднасяне на подаръци.

Затова и за 30-ти рожден ден, както и за всеки друг повод, е добре подаръкът да е оригинале и неочакван.

 1. Поставка за чаши за вана - За любителите на релакса и хубавите напитки - това е точният подарък.
 2. Комплект сервиз за чай - Ако пък той или тя си падат по чай и класически порцеланови сервизи, нов и стилен комплект за чай би ги изненадал изключително приятно. Намери тук.
 3. Звездна карта за рожден ден - Карта на точното оформление на звездното небе в деня, в който даден човек е бил роден. Виж тук.
 4. Изживяване в ресторант - Тук визираме не просто вечеря в хубав ресторант, а едно от онези специални събития като дегустации на екзотични храни, демонстрации на готвачи на живо и други подобни уникални изживявания.
 5. Безжични слушалки - За всички любители на музиката, които не ходят никъде без слушалки. Разгледай тук.
 6. Калъф за паспорт - Ако вашият юбиляр пътува много по света калъфа за паспорт е оригинален подарък за 30-та годишнина.
 7. Абонамент за услуга - За дамите това може да е доставка на козметика всеки месец или пък абонамент за любимо списание. За господата месечна доставка на хубави бири до вратата им ще свърши работа.
 8. Спа терапия - Няма човек, който да не обича масажи, джакузита и сауна процедури. А ако има той не е човек.

Подарък за 30 годишен юбилей


Освен значима възраст в живота на хората, 30 е и третия юбилей за тях. Това носи със себе си значителна доза тържественост и прави съотвеният празник по-значим и грандиозен. Подаръците за подобни поводи също трябва да бъдат съотнесени с това изцяло.

 1. Органайзър за козметика - И мъжете, и жените на днешно време имат по един куп кремове, дезодоранти и други козметични продукти. Затова органайзърът не е лоша идея.
 2. Книга със 100 неща, които трябва да направим преди да умрем - Вдъхновяващ подарък, който би стимулирал своя получател към желание за приключения и по-пълноценен живот.
 3. Качествени соли и масла за вана - Идеален избор на подарък за 30-тата годишнина на някой, който обича продължителните и отпускащи вани. Разгледай тук.
 4. Торта за юбилей - Сладък подарък, специално направен за хубавия повод.
 5. Посещение на събитие - Индивидуален подарък спрямо предпочитанията на получателя. Това може да бъде концерт, театър, опера или дегустация на скъпи вина.
 6. Моден аксесоар - За почитателите на модата и всички малки детайли по външният вид.
 7. Техника - Подарете нещо технично, което е нужно на рожденика - DVD плеър, микровълнова печка или телевизор с плосък екран.
 8. Нещо свързано с хобито на получателя - Пособия за рисуване, обектив за фотоапарат, тефтер за писане или аксесоар за велосипед - това са само част от възможностите, които има, когато говорим за хобита.

Уникален подарък

Подаръкът трябва е нещо, което освен полезно и потребно, трябва да е и символ на празника - нещо уникално, с което рожденикът да свързва хубавия ден. Вижте нашите избори на подаръци, които да останат като спомен и сувенир от юбилея.

 1. Постер с дестинации за посещаване - За всички пътешественици, чиято мечта и страст е да обиколят света.
 2. Билярдна топка за отговори - Известната черна топка от култовия филм "Магистрала 60", която дава отговори на всички въпроси, които ѝ зададеш.
 3. Смарт часовник - Идеалният подарък за всички активни и динамични хора, които все още нямат такава придобивка.
 4. Гривна за тренировкиГривната, която ти отмерва пулса, дишането и изразходените калории е мечтата на всеки, който се занимава по-сериозно с някакъв вид физически тренировки. Виж тук.
 5. Ваучер за пътуване - Екскурзия до мечтана дестинация или ваучер за престой някъде - това е идеален подарък за пътешественици, които навършват 30.
 6. Чаша с карикатура - Забавен избор с нотка на хумор и лично отношение към рожденика.
 7. Бордова игра - За любителите на бордовите приключения на закрито.
 8. Картина -  Красива декорация и чудесен спомен от един весел празник.

Подаръци за мъже на 30


Подаръците имат и значение спрямо пола на тяхният получател. Както вероятно се досещате това, което би впечатлило един мъж за неговия 30-ти юбилен, не би трогнало една дама по същия начин.

Затова и ние отделихме по няколко предложения, специално насочени към всеки от половете. Започваме с господата.

 1. Пътешественически дневник - Това е специален дневник, в който любителите на пътуванията могат да записват своите приключения и впечатления от всяка дестинация.
 2. Бънджи скок - Нещо специално за любителите на силните и екстремни усещания. Виж тук.
 3. Маратонки за тичане - Идеалният подарък за господата, които искат да поддържат своята форма и тичат в парка всеки ден.
 4. Стилен портфейл - Хубавият портфейл е класически мъжки аксесоар, който винаги ще бъде посрещнат с искрена радост. Разгледай тук.
 5. Велосипед - Скъп подарък за онези, които винаги са искали да се отдадат на велосипедните приключения, но все не са имали този шанс.
 6. Лична халба за бира - Един подарък, който всеки почитател на бирата би оценил искрено.
 7. Хубава вратовръзка - За мъжете с класа, които обичат стилното облекло и представителния външен вид.
 8. Тениска с карикатура - Подарък за мъжете с чувство за хумор и свеж дух, дори когато стават на 30.

Подаръци за 30-ти рожден ден на жена

Ето и някои предложения за дамите, които са подходящи за всеки тип жена и ще им останат като топъл спомен от хубавия празник.

 1. Сребърна гривна - Сребърното украшение е винаги добър избор на порък за жена, независимо от повода. Виж тук.
 2. Куфар - За дамите, които обичат да пътуват и да посещават нови дестинации, колкото се може по-често.
 3. Портрет по снимка - Един персонален избор на подарък, който ще зарадва несъмнено своята получателка.
 4. Обиколка с балон -  За търсачките на нови изживявания и емоции, пътешествието с балон е супер подарък за техният 30-ти рожден ден.
 5. Луксозна готварска книга - Подарък за любителките на кулинарните приключения в кухнята. Разгледай тук.
 6. Робот за почистване - Улеснете рожденичката в почистването на нейния дом, като ѝ подарите робот-прахосмукачка.
 7. Мултифункционален уред за коса - В този уред има едновременно преса и маша за коса.
 8. Ваучер за козметик - Подарете ѝ комфорт и красота с този хубав подарък.

Това беше нашият лист с подаръци, които са подходящи за 30-и рожден ден. В него включихме оригинални и забавни предложения, както и предложения специално насочени към дамите и господата. Надяваме се да сте намерили идеалният подарък спрямо вашият получател. Ако пък ви трябват още идеи не се свенете да разледате нашите индивидуални статии 50+ подаръци за жена на 30 и 60+ Идеи за Подарък за Мъж на 30

Оставяме ви с пожелание за прекрасен ден и весело прекрасно прекарване на празника!