Кой е най-добрият подарък за ловджия, който можете да подарите?

Ловът винаги е бил удоволствие за хората със силен характер, които обичат приключенията и силните емоции на открито. Търсенето на ловни подаръци за такива личности може да се окаже истинско предизвикателство, дори те да са сред най-близките ни хора. Затова решихме да съберем за вас най-интересните и уникални предложения за подаръци на ловец, подходящи за всеки един повод.

Идеи за подаръци на мъж ловджия


Всички познаваме поне по един такъв мъж - весел и духовит, който обича добрата компания и дългите ловни разходки в гората. Ясно е, че такива хора са специални за нас и именно затова подаръците, които им правим трябва да са също толкова специални и оригинални.

 1. Ловно куче - По време на лов най-добрият приятел на човека, кучето, задължително присъства. То е верен другар, който помага в ловуването, а в някои случаи дори предпазва ловджията. Ако вашият ловец си няма куче, а винаги е искал, това е възможността ви да блеснете с оригинален подарък. 
 2. Ръкавици за лов -  Идеален подарък за студените дни на зимен лов, когато температурите са минусови.
 3. Карикатура на ловец - Хората, които искат да бъдат уникални, като подарят оригинален подарък, могат да подарят карикатура на своя ловец. Карикатурите се рисуват ръчно и показват личното ви отношение към празнуващия.
 4. Радиостанция - Сред дивата природа комуникацията е важна и радиостанциите могат да се окажат подходящ и дори необходим подарък за ловец.
 5. Фенер - Можете да подарите светлина, като подарите фенер. Така вашият човек ще може да осветява своя път, когато тръгва за лов рано сутринта. 
 6. Колан - Коланите са аксесоар, подходящ за подарък на всеки мъж - едно стилно допълнение към гардероба на празнуващия. А пък и държат панталоните.
 7. Въдица - Повечето ловци си падат и по риболова. Затова въдицата е един чудесен избор на подарък за ловец. Виж тук.

Оригинални подаръци за ловец

Независимо от повода, важно е онова, което подаряваме да е смислено, стойностно и неповторимо. Ето няколко примера за оригинален подарък за човек, обичащ лова.

 1. Гривна за оцеляване - Практичен и оригинален подарък, който може да бъде от полза на своя получател в най-неочаквани ситуации.
 2. Електрически репелент за комари - За онези, които прекарват дълго време навън и им се налага да нощуват на палатка в гората, това е идеалният подарък.
 3. Мишена за стрелба - За да може вашият ловец да упражнява точността на стрелбата си. Виж тук.
 4. Отварачка за бутилки във формата на куршум - Малък, но значим сувенир, който ще му напомня за неговото любимо хоби.
 5. Бъчва с чешмичка - Класически избор на подарък, който би зарадвал всеки ловджия.
 6. Чаши за уиски - За хубавите питиета след лова трябват и хубави чаши, в които да се разливат те. Разгледай.
 7. Ловна картина - За украса на дома или механата, където вашият ловец обича да се весели с приятелите.

Ловни сувенири


В този раздел на статията сме събрали за вас кратък лист от сувенири, подходящи за мъжете, които обичат да ходят на лов. Разгледайте какво сме подбрали за вас и вижте дали някой от тези подаръци няма да е подходящ избор за вашия получател.

 1. Компас - В гората е много лесно човек да се изгуби. Понякога дори и най-добрите ловци губят ориентация, затова е много подходящо подаръкът да бъде компас. Тъй като ловджиите са търсачи на силни усещания, те много често са подложени на лоши климатични условия и в следствие на това видимостта може да бъде ограничена. Намери тук.
 2. Ушанка - Страхотна идея за подарък за онези ловци, за които няма значение сезонът навън и времето е винаги идеално за лов.
 3. Тениска с ловна карикатура - Тениската с карикатура е един оригинален и забавен подарък, който ще радва получателя си и ще го кара да се усмихва дълго време.
 4. Мех за вино - Понякога не само добрата екипировка и подходящите оръжия за лов са достатъчни. Оригинална идея за подарък би бил мехът за вино, тъй като всеки ловец има нужда да се сгрее по време или след приключването на ловния ден.
 5. Запалка - Ако бюджетът ви е по-ограничен, но все пак искате да направите хубав подарък за ловец, то със сигурност трябва да му вземете запалка. Има много видове, които са красиви и със сигурност ще са му полезни в гората. Разгледай.
 6. Тениска с надпис за ловец - Един избор на подарък, който със сигурност ще предизвика много усмивки и положителни емоции.
 7. Калъф за пушка - За да има къде вашият човек да държи своята любима пушка.
 8. Хладилна чанта - Чудесен подарък за ловните излети, който ще държи напитките студени през целия ден. Виж тук.

Уникални ловни подаръци

Тук избрахме за вас няколко подаръка, които не само ще са от изключителна полза на вашият приятел-ловец, но и ще го изненадат със своята уникалност.

 1. Кутия за амуниции - Кутията за амуниции е подарък, който със сигурност ще бъде от полза на всеки ловджия.
 2. Слънчево зарядно за телефон - За онези, които прекарват дълги часове на открито, далеч от удобствата на електричеството и зарядните за телефони. Намери тук.
 3. Комплект ножове - Идеален подарък за онези мъже, които обичат да обработват дивеча собственоръчно, след като го хванат.
 4. Комплект за почистване на пушка - За да може най-верният инструмент на вашия ловец да е винаги почистен и готов за употреба.
 5. Челник - За моментите, когато ловът продължи и по тъмно. Виж тук.
 6. Мини нагревател - Страхотен избор на подарък, особено ако на вашия човек се налага да нощува на открито.
 7. Мултиинструмент - По обясними причини мултиуредът може да бъде полезен в множество ситуации.
 8. Бутилка за вода с пречиствателен филтър - За да може ловецът да пие вода от всеки поток без да има опасност за здравето му.

Ловни аксесоари


За един ловджия аксесоарите за лов са нещо от изключително значение. За да може изживяването да е максимално и оптимално, е хубаво екипировката и снаряжението на ловеца да са от първо качество.

 1. Ловджийски нож - Ловджиите са любители на ножовете и много често ги колекционират. От друга страна те винаги носят нож със себе си по време на лов. Той им е нужен не само за самозащита, когато огнестрелното оръжие засече, но и в случай, че трябва да си нарежат месото извадено от скарата. Това може да е един оригинален подарък за ловец. Разгледай тук.
 2. Слънчева шапка Идеален подарък за летните горещини, който ще предпазва вашия човек от жаркото слънце.
 3. Зимно яке - Оригинален подарък за ловец може да бъде якето. Всеки би се зарадвал на нова дреха, в която да се чувства комфортно. 
 4. Термос - За студените сутрини, в които ловът започва още по тъмно. Намери тук.
 5. Палатка - Задължителна част от инвентара на всеки един мъж, който истински е запален по лова.
 6. Спален чувал - Спалният чувал винаги върви ръка за ръка с палатката. Виж тук.
 7. Раница - В гората времето се променя бързо и непредвидимо, затова ловците трябва да бъдат подготвени за различни метеорологични условия. По тази причина подходящ подарък би била раница, в която те могат да сложат всичко необходимо. В допълнение към нея може да добавите фенер или дъждобран.

Подходящи подаръци

 1. Термо чорапи - За да може краката му да са винаги топли и сухи по време на приключенията в гората.
 2. Наушници - За студените месеци, когато вятърът навън е студен и хапе голите уши.
 3. Бинокъл - Чудесен подарък за професионален ловджия, с които е способен да следи своя дивеч от километри разстояние.
 4. Месомелачка - Тематичен избор на подарък, който ще свърши чудесна работа на всеки един ловец. Виж тук.
 5. GPS - GPS-ът е уред, който ще помогне на своя притежател да се ориентира и да не се загуби в гъстите гори.
 6. Оптика - Нова оптика за любимата пушка е като сбъдната мечта за всеки мъж, който се занимава с лов.
 7. Мини газов котлон - Страхотен къмпинг аксесоар, който трябва да присъства в инвентара на всеки един ловец. Намери тук.

Това беше нашият списък с подаръци, подходящи за ловци. Надяваме се да сте намерили идеалният подарък за вашият ловдждия и неговият повод. За още идеи можете да разгледате и нашите статии 70+ идеи за оригинален подарък за баща и Оригинални Подаръци – Топ идеи за всякакъв повод. Пожелаваме на вас и вашите празнуващи прекрасен ден и много весели емоции на предстоящия празник!

 

 

 

 

,