Най-добрите идеи за подаръци идват от сърцето. Подарете на своя обичан баща подходящ подарък съобразен с неговите предпочитания, характер и интереси.

Независимо дали търсите идеи за подаръци за Деня на бащата или сте на лов за щури подаръци за рожден ден, тук ще намерите точното решение.

Най-подходящият подарък за татко на 30, 40, 50 години

подарък за баща

Оригинални подаръци за всеки баща


семейна карикатура за баща стилен портфейл халба за бира комплект козметика

Бащата е един от най-близките хора на света. Всеки негов празник е и наш празник също. Затова, когато избираме подарък за татко, трябва много сериозно да помислим над избора си.

 1. Карикатура за баща- Перфектен подарък, който ще носи спомен за щастлив момент от живота на татко. Разгледайте и другите ни страхотни идеи за карикатура за баща.Карикатура за баща
 2. Мъжки портфейл - Мъжки портфейл от кожа е страхотен подарък за мъж за рожден ден, юбилей, Коледа и всеки друг повод. Това е един универсален вид подарък. Да не забравите, че портфейл се подарява винаги с паричка сложена вътре, за добро финансово бъдеще на получателя.
 3. Табла - Заложете на едно нетрадиционно и оригинално подаръчно решение, което ще остане скъп спомен. Ако баща Ви обича настолни игри и една от тях е табла, този подарък е точно за него.
 4. Халба - Подходящ подарък за тези татковци, които обичат напитката им да е студена. Можете да я гравирате по Ваш избор и идея.
 5. Нож за лов - Този чудесен подарък е подходящ за хобито на баща ви, ако обича да ходи на лов.
 6. Мъжки комплект - Мъжките комплекти с хигиенни продукти са универсални подаръци за всякакви поводи. Вкусът и предпочитанията на татко знаят най-близките им хора, затова те знаят какво точно да изберат.

Избягвайте да подарявате неща, които най-вероятно баща ви няма да използва или не подходжат на вкуса и предпочитания му. Не казваме да не бъдете практични, но винаги се старайте да го удивите с подаръка си.

Не подарявайте:

 1. Дрехи, които не са по неговия вкус и няма да носи.
 2. Портфейл, бележник или други подобни, които той вече има и засега няма нужда да заменя.
 3. Бутилка алкохол, който той не пие.
 4. Парфюм, с аромат, който вашият татко не харесва.

Рожден ден


Подаръкът за рождения ден на баща ви трябва да е нещо специално и индивидуално, за да му напомня за вас.

Луксозни подаръци

Тези подаръци са подходящи за бащи, които държат на качеството и лукса.

 

лукксозна химикалка за подарък глубус минибар швейцарско ножч кутия за пури скъп часовник

 1. Мъжки изискан колан - Заложете на стил и класа. Коланът е изключително практичен подарък, който ще разнообрази и допълни стила на всеки. Доверете ни се в избора!
 2. Швейцарско ножче - Това качествено и мултифункционално джобно ножче ще е прекрасен подарък за баща, който обича да излъчва класа.
 3. Кутия за пури - Особено подходящ подарък за любителите на тютюна и пури. Бъдете сигурни, че ще го оценят по достойнство. Поръчай тук
 4. Пепелник за пури - Много хубава идея за подарък за истински ценители на пури.
 5. Запалка- Изключително необходимо нещо за всеки пушач. Повярвайте, че винаги ще я носи със себе си. Всеки път, когато я използва, ще се сеща, че е подарък от вас.
 6. Комплект за вино/ Сет аксесоари за вино - Подобен комплект ще направи моментите му още по-приятни. Изискан комплект за вино е чудесен подарък за всеки любител на хубавото вино.
 7. Шах с шотове - Забавен и практичен подарък за баща, подходящ за рожден ден, юбилей и всеки друг повод. Няма начин този забавен и различен подарък да не бъде оценен.
 8. Луксозен ръчен часовник - Заложете на стил и класа. Оригинален ръчен часовник е изключително практичен подарък, който ще допълни стила на всеки.
 9. Кутия за часовници - Този прекрасен подарък ще зарадва всеки мъж, включително и баща ви, ако е любител на часовници и има повече от един.
 10. Комплект химикали - Универсален подарък за всеки мъж. Може да го допълните с кутията, която да бъде гравирана с пожелание и дата.
 11. Глобус бар за напитки - Красив интериорен детайл, който се използва като мини бар за съхранение на бутилки. Подарък за баща, от който ще остане очарован. Поръчай тук
 12. Шах в дървена кутия - Много стилен подарък за баща. Това ще е прекрасна изненада, ако е любител на тази игра.

Подарък за хоби

Всеки човек има някакво хоби. Мъжете най-често предпочитат лов или риболов. Ако баща Ви има едно от тези хобита, тук ще откриете подарък за него.

За лов:

компас стол за риболов въдица шапка

 1. Компас - Дори и най-опитен ловджия може да се изгуби в гората. Този подарък ще му помогне да намери правилния път. В този труден момент баща ви ще се сети за вас, ако му подарите компас. Поръчай тук
 2. Непромокаемо топло яке за лов - Сигурни сме, че и на баща ви се е случвало да се прибере мокър след лова. Затова подарък като непромокаемо топло яке е чудесен подарък за него.
  Като допълнение към якето може да бъде:
 3. Топла шапка
 4. Шапка с периферия
 5. Шапка с козирка
 6. Ръкавици
 7. Елек - за по-топло време
 8. Антифори ( слушалки) за защита на слуха - Слухът е много важен за един ловец, както и за всеки човек. С този подарък слухът на баща Ви ще бъде защитен.
 9. Дишащи обувки за лов - Не трябва да забравяме за комфорта, дори и по време на лов. С тези обувки човек ще се чувства добре и ще може да обикаля гората цял ден.
 10. Панталон
 11. Тиранти за панталон
 12. Специален колан
 13. Калъф за ловна пушка - Този аксесоар е необходим за всеки един баща - ловджия.
 14. Точило за бързо наточване - Ключалка предпазител за оръжия
 15. Карикатура за ловец - покажете лично отношение и внимание като подарите весел шарж, съобразен с хобито на получателя.Карикатура за ловец

За риболов:

 1. Сгъваем стол за пикник
 2. Риболовни макари
 3. Комплект за риболов (плувки, куки, влакна, тежести, захранки и стръв) - Такъв комплект ще е идеален подарък за баща ви рибар.
 4. Въдица- Разбира се, че на всеки рибар му е необходима въдица. Този подарък за баща няма да остане незабелязан.

Юбилей


барбекю сет бутилка за юбилей семейна снимка луксозно издание книга

Подаръци за по-сантиментални и чувствителни бащи.

Такъв персонализиран подарък ще стои на видно място в офиса или в дома на бюрото или на стената и ще навява топли спомени за Вас.

 1. Чаша за баща - Фантастичен подарък със снимки и надписи.
 2. Термо чаша със семейна снимка- Ще ви вижда всеки път, когато прави глътка кафе или чай, пътувайки на работа. Прекрасен подарък за баща ви.
 3. Албум за снимки- Тук ще може да съберете най-щастливи и интересни моменти от живота. Такъв подарък за баща ви, много ще го зарадва. Поръчай тук
 4. Рамка за снимки за бюро или голяма рамка за снимки за стена - Рамка със снимки е още един подарък за баща ви, който ще му напомня за прекрасни мигове от живота му.

За 50-ти юбилей

Баща ви обожава да прекарва време със своето семейство и да кани гости? Къщата ви често е пълна с роднини и приятели? Предлагаме Ви да изберете подарък, на който със сигурност ще се зарадва.

 1. Комплект за барбекю - Без притеснение можете да изберете комплект за барбекю, който ще е от полза на всеки един мъж. Известно е, че за барбекюто и скарата, във всяко едно семейство или компания, отговаря мъж. Този подарък е подходящ точно за такъв отговорен баща.
 2. Гарафа за вино или бутилка за уиски (гравирана или с надпис) - Без съмнение, това ще е един много практичен и приятен подарък.
 3. Кошница за пикник - Баща ви обича природа и пикниците? Тогава този подарък е точно за него. Поръчай тук
 4. Наргиле (гравирайте датата или годините върху наргилето) - Чудесен подарък за баща ви и приятелите му, с които обича да прекарва времето и да разпускат, пушейки наргиле.
 5. Инструменти за дома и вилата - Подберете комплект инструменти за дома и вилата и зарадвайте любимия си баща. Този практичен подарък може да се състои от комплект с най-необходимите инструменти или от доста по-разширен комплект, според възможностите ви. Това е страхотна идея как да зарадвате любимия татко.
 6. Хладилна чанта- Това е един незаменим подарък, ако сте решили да изведете семейството си на пикник. Тя ще позволи на този, на когото ще я подарите, да се наслаждава на охладените напитки в горещи летни дни.
 7. Барбекю - Баща ви не знае как да намаже една филия в кухнята, но на барбекюто е майстор-готвач? Тогава този подарък е точно за него. Тук ще се пекат наденички и пържолки направени с любов и удоволствие.
 8. Престилка за барбекю - Прекрасно допълнение към барбекюто, ще е престилка за барбекю с удобни джобове.
  Такъв подарък за баща Ви със сигурност ще бъде оценен.

Коледни подаръци


Всички обичат да получават подаръци на Коледа и вашият татко не е изключение.

 1. Бутилка скъп алкохол в метална кутия с коледни мотиви - Подходящ коледен подарък за баща, който е ценител на качествен алкохол.
 2. Коледна кошница с панделка- В такава кошница може да съберете лакомства и бутилка по Ваше усмотрение. Поръчай тук
 3. Топъл пуловер с коледен десен - Възрастните не по-малко от децата обичат Коледа. Топъл пуловер с коледен десен е чудесен коледен подарък за вашия татко.
 4. Коледен комплект - свещник, мини Дядо Коледа и шишенце с късмети.
 5. Комплект чаши за Коледа.

Денят на бащата ( 26 декември)


 1. Тениска с ваша обща снимка
 2. Халат - Топъл и мек подарък за баща ви.
 3. Домашни чехли - Един много нужен и удобен подарък за баща, който поддържа краката топли.
 4. Комплект ключодържател, визитник и тефтер

 За млад и модерен татко


Спортни

Ако баща ви е истински спортист или любител на фитнеса, спортува и се грижи за здравето си редовно, тези подаръци са подбрани точно за него.

слушалки спортен сак дрон слушалки

 1. Фитнес гривна- Чудесен подарък за съвременен баща, който обича да спортува и да се грижи за здравето си.
 2. Спортен сак - Спортен сак е страхотен подарък за любител на фитнес. Тук, той може да събере всичко необходимо за една пълноценна тренировка. Много удобен и практичен подарък.
 3. Спортна бутилка за вода- Нито една тренировка не минава без пиене на вода. Този подарък е незаменим. Трябва само да изберете подходящ модел и цвят.
 4. Раница- Раницата може да е не само много удобен и практичен, но и стилен подарък. Ще събере всичко необходимо за фитнес-тренировка или най-необходимо за спешно пътуване. Поръчай тук
 5. Тениска за фитнес  - Тениските за фитнес са страхотна идея за подарък, особено ако са с индивидуална щампа или специален надпис.
 6. Семеен портрет - какъв по мил и топъл спомен от портрет на цялото семейство.Семеен портрет по снимка

Технологични

 1. Допълнителна външна батерия - Много подходящ подарък за онези бащи, които са неразделни с телефона си. С този подарък батерията им няма шанс да се разреди.
 2. Слушалки - Баща ви ще може да се наслади на любим филм или видео игра без да пречи на останалите членове на семейството. Изберете слушалки с високо качество и страхотен звук.
 3. Мини дрон - Не е задължително да сте дете, за да си купувате играчки. Мини дрон е перфектен подарък за баща.
 4. Електрическа самобръсначка - Уникален подарък за баща, който си цени времето. Удобен за ползване както у дома, така и в командировка.
 5. Навигация - Прекрасен подарък и за баща, на когото му се налага често да пътува по работа, и за баща, който просто обича пътуванията.

Бъдещ татко на новородено


снимка на бебе и ръчичка фотоалбум

 1. Рамка за отпечатък - Комплектът с отпечатъци на бебешки ръчички е прекрасен подарък на татко. Той е напълно безвреден за бебето, като не се нуждаете от допълнителни материали, защото всичко нужно е включено в него.
 2. Комплект за създаване на отливка - Комплектът за създаване на скулптура на бебешко краченце или ръчичка.
 3. Дървена рамка за снимки и отпечатък - В рамката може да се сложат не само снимки на малко съкровище, но и отпечатък от неговите ръчичка или краче.
 4. Торта от памперси - Този подарък ще е много полезен за млад татко по две причини: да има винаги памперс под ръка, ще спести ходене до магазина за памперси за известно време.
 5. Спален комплект за детската кошарка.
 6. Бебешки дневник - Тук ще се записват всички важни моменти за бебето, които то с удоволствие ще чете, когато порасне. А и младият татко няма да забрави важни дати като: кога е изникнало първо зъбче, кога е захранено бебето, кога каза “тати” за първи път, първата му стъпка и т.н.
 7. Кенгуру - За бебето близостта с таткото е много важна. Кенгуруто осигурява тази близост, като същевременно му дава възможност да опознае и изследва света. Много удобен подарък за разходки на тати и бебето.

Вярваме, че при нас сте намерили подходящ подарък за вашият татко. Независимо какъв е поводът, този подарък ще остане скъп спомен за него.
Благодарим Ви, че избрахте нас, да споделим с вас тези приятни мигове в търсене да уникален подарък за татко.

Още страхотни идеи може да намерите в другите ни статии с предложения за подаръци на мъже, а ако баща ви има юбилей предлагаме Ви да разгледате предложенията за подаръци за юбилей.